Gert Jakobs : ‘Top verhaal, zo zit het in elkaar he, met beide beenties op de grond blievvnn…’

0
5988

Oud profwielrenner, TV Tour du Jour: “Top verhaal van Benno tijdens de mountainbike-clinic bij Altop Kunststoftechniek. Ik was er zeker door geraakt, boeiend, inspirererend en ja zo zit het in elkaar hé! Niet te moeilijk maken en met de beide beenties op de grond blievvnn. 🙂

Over Gert

Gert Jakobs (Emmen, 29 april 1964) is een voormalig wielrenner uit de Nederlandse provincie Drenthe, die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij werd in 1988, 1989, 1990 en 1993 respectievelijk 145ste, 136ste, 140e en 127ste. De Tour van 1987 reed hij niet uit. Jakobs werd gezien als superknecht. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika. Het viertal wist op de 100km ploegenachtervolging een vierde plaats te halen.

Jakobs was niet alleen als wielrenner actief maar nam ook deel aan het marathonschaatsen, waarin hij vijf wedstrijden won. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour.

Via www.gertjakobs.nl kunt u hem boeken voor Bedrijfspresentaties en Fietsexperiences