Lezing voor klanten Forsch

Op 11 juni, vlak voor de aftrap van de WK, samen met Eric Braamhaar een optreden ‘Fluitend Ondernemen’ verzorgd voor een overvolle zaal met ruim 150 belangstellenden, relaties, klanten, collega’s en bekenden in de geheel verbouwde Spinnerij Oosterveld in Enschede. Een bedrijfsverzamelgebouw met actieve bedrijven waaronder ontwerp- en reclamebureau Forsch van oprichter en eigenaar Pim van der Werff, tevens bedenker van deze avond. Journalist en RTV Oost-presentator Jan Medendorp verzorgde de aankondigingen en interviewde FIFA Match Agent Jeroen Wotte. Gezien alle enthousiaste reacties kijken we op een geslaagde avond terug.

Factory Spin-Off, een initiatief van de Enschedese reclamebureaus FORSCH en SindsNu, nodigt u op de vooravond van het WK voetbal van harte uit voor de bijeenkomst ‘Fluitend Ondernemen’. Gastsprekers zijn Eric Braamhaar (internationaal topscheidsrechter) en Benno Schildkamp (directeur Food Connect) die hun licht laten schijnen over dé overeenkomsten tussen voetbal en zakendoen. Met hun droge humor nemen ze u mee langs anekdotes en videobeelden uit het betaalde voetbal, en trekken daarbij vergelijkingen met teambuilding, leiderschap en klantgerichtheid. Ook tegenslagen, presteren op het juiste moment, motiveren en communiceren passeren de revue. Journalist en RTV Oost-presentator Jan Medendorp praat de avond aan elkaar en leidt de publieksronde waarin vragen door een sportforum – bestaande uit Eric Braamhaar, Benno Schildkamp en UEFA & FIFA Match Agent Jeroen Wotte – worden beantwoord. Er is muzikale begeleiding en natuurlijk zullen ook een hapje en drankje niet ontbreken.

PROGRAMMA
16:30 UUR – INLOOP
17:00 UUR – DEEL 1 ERIC BRAAMHAAR EN BENNO SCHILDKAMP
17:45 UUR – START FORUM MET ERIC, BENNO EN JEROEN WOTTE
18:15 UUR – DEEL 2 ERIC BRAAMHAAR EN BENNO SCHILDKAMP
19:00 UUR – MEET AND GREET + BORREL
20:00 UUR – EINDE

Eric Braamhaar
Internationaal scheidsrechter betaald voetbal. Eric is topscheidsrechter in het betaalde voetbal. Hij fluit wekelijks in de Eredivisie en is jarenlang internationaal actief geweest met wedstrijden in de Champions Leaque. Hij geeft o.a. trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en is werkzaam voor de scheidsrechters-opleidingen bij de KNVB.

Benno Schildkamp
Auteur ‘Voetballend Ondernemen’ en directeur Food Connect.Benno heeft een unieke en moderne managementfilosofie ontwikkeld: het SaS-model, waarbij hij een Stadion Als Spiegel gebruikt. Hij is schrijver van het boek ‘Voetballend ondernemen’ en geeft hierover met regelmaat lezingen op congressen, voor businessclubs en bedrijven. In het dagelijks leven is hij directeur van Food Connect uit Almelo. Zijn benadering van management gekoppeld aan voetbal is bekroond met de Award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012′.

Jan Medendorp
Journalist en RTV Oost-presentator
Jan Medendorp is hoofdredacteur van Twentevisie, recensent, journalist bij RTV Oost en gastdocent bij Saxion. Met zijn eigenzinnigheid is hij één van de opvallendste journalisten van Oost-Nederland. Zijn open manier van schrijven heeft in het verleden nogal eens stof doen opwaaien bij meerdere lokale politici en bracht hem regelmatig in de media.

Jeroen Wotte
FIFA & UEFA match agent
Jeroen maakt vanaf 1999 van z’n hobby z’n beroep. In dat jaar organiseerde hij z’n eerste oefenwedstrijd. Inmiddels heeft hij bijna duizend oefenwedstrijden en zo’n honderd zomer- en wintertrainingskampen in binnen- en buitenland georganiseerd, in opdracht van nagenoeg alle BVO’s in Nederland. Maar ook clubs uit Duitsland, Engeland, Spanje, Italië en Scandinavië kan hij tot zijn klantenkring rekenen.