Kick-off Pegasusclub FC Twente Business

Rondom de thuiswedstrijd FC Twente – VVV Venlo is de Pegasus Club geopend. Een aanvullend en uitgebreid programma bleek een opmars voor een feestelijke opening en een geweldige avond in de Pegasus Lounge. Voorafgaand aan de wedstrijd opende het bestuur samen met de leden de Pegasus Club en sprak gastspreker Benno Schildkamp op informatieve en amuserende wijze over voetballend ondernemen.

Ook na de wedstrijd was het onverminderd druk en gezellig in de Pegasus Lounge. In de zogenoemde “derde helft” was er muziek en entertainment van onze ‘huis-DJ’ Gilian Danieli. Ook FC Twente-speler Haris Vuckic kwam langs om een praatje te maken met de members van de Pegasus Club.

Helaas verliep de wedstrijd van FC Twente niet als gehoopt, maar dit wist de sfeer in de Pegasus Lounge niet te drukken. Voor voorzitter Charbel Khalil was het een speciale avond: “We hebben hier met zijn allen lang naar toegewerkt, maar dat dit uiteindelijk zo tot stand zou komen had ik niet durven dromen. Deze avond was een mooi begin voor een rooskleurige toekomst van een nieuwe en innovatieve Businessclub. We zijn er nog niet, maar we zijn erg goed op weg! Wat ik misschien wel het allermooiste vond is dat de Pegasus Lounge veel aandacht trok van zowel spelers als overige sponsoren van FC Twente. Dat is misschien wel het mooiste compliment.”

Na deze succesvolle opening van de Pegasus Club kijken wij nu al vooruit naar de komende thuiswedstrijden. Ook hier zullen wij ons profileren als een jonge, enthousiaste Businessclub met ongeremde netwerkmogelijkheden en gezelligheid.