Voor sponsoren De Graafschap Stadion De Vijverberg

Happy Hour De Graafschap: Fluitend ondernemen en smakelijk netwerken

Een vrolijke duopresentatie voor 230 sponsoren van de Graafschap door scheidsrechter Eric Braamhaar en ondernemer Benno Schildkamp en een verrassend streekbuffet uit de keuken van Villa Ruimzicht. Dat waren de succesvolle ingrediënten van het Happy Hour van november.

Villa Ruimzicht, De Groenmakers en Buro Achterhoek hadden gedrieën de handen ineen geslagen om dit Happy Hour tot een succes te maken. De ontvangst was al verrassend.

De drie vertegenwoordigers van de organiserende bedrijven, respectievelijk Kees Hensen, Jan van Ulst en Ed Smit, stonden bovenaan de roltrap alle gasten persoonlijk welkom te heten.

Na alle officiële mededelingen door Vincent Immink, voorzitter van de Business Club was het tijd voor het gastoptreden van deze avond. Het onderwerp was ‘Fluitend Ondernemen’. Gastsprekers Eric Braamhaar, internationaal topscheidsrechter betaald voetbal, en Benno Schildkamp, ondernemer en schrijver van het boek ‘Voetballend Ondernemen’, bleken een bijzonder duo.

Zij verzorgden samen een combinatie van humor en inhoud, over dé overeenkomst tussen voetbal en het zakenleven.

Eric fluit in de Eredivisie en is jarenlang internationaal actief geweest met wedstrijden in de Champions Leaque. Benno heeft een unieke en moderne managementfilosofie ontwikkeld: het SaS-model, waarbij hij een Stadion Als Spiegel gebruikt. Met hun no-nonsense humor, namen ze de 230 gasten mee in een presentatie vol met anekdotes over teambuilding, leiderschap en klantgerichtheid.

Na afloop had het team van Villa Ruimzicht en de Strandlodge een fantastische culinaire verrassing in petto. De gasten smulden van drie verschillende buffetten met Achterhoekse streekproducten. Om het netwerken op deze avond in stand te houden, werd er ook voor gekozen om rond te gaan met Achterhoekse Hotdogs en Wildburgers. Hierdoor hoefden de gasten niet continu te gaan lopen, en konden ze volop in gesprek blijven met collega ondernemers.