HigHopes VID-ness dag 25 mei

VID-NESS dag:over leiderschap en topsport

Op vrijdag 25 mei organiseerde HigHopes een speciale VID-ness dag over “Voetballend ondernemen”, leiderschap en topsport. Met Hans van Breukelen, Benno Schildkamp en 6 andere toppers die de treffende overeenkomsten lieten zien tussen leiderschap en topsport.

Programma:

Lezing 1: Benno Schildkamp, directeur FoodConnect over “Voetballend ondernemen”

De vorige VID-ness dag maakte hij op iedereen indruk met ‘het voetbalveld als organisatiemodel’. Op 25 mei geeft hij een workshop hierover, met geweldige anecdotes uit zijn eerste boek “Voetballend ondernemen”. Benno Schildkamp, directeur van FoodConnect in Almelo, scoort als manager door alle medewerkers bij het doel te betrekken. Hij voelt feilloos aan wat klanten en medewerkers nodig hebben en handelt daarnaar. Dat leidt tot topresultaten in z’n bedrijf, een geweldige workshop en nieuwe inzichten en tips die je direct kunt toepassen.

Lezing 2: Hans van Breukelen, winnen door jezelf te overwinnen

Hij wordt beschouwd als één van de beste keeper van Nederland ooit. Hans van Breukelen is ook succesvol als spits in “leiderschapsland” waar hij scoort met een goed verhaal; zijn verhaal. Als ‘ervaringsdeskundige’ heeft hij een praktische visie over winnen. Via een duidelijke strategie doelen halen met verschillende mensen en achtergronden. De manager/coach is daarbij doorslaggevend. Hoe beter een leider zichzelf kent, des te beter ziet hij de mogelijkheden van anderen. Daar ligt de gebruiksaanwijzing voor sportief en zakelijk succes.