Voor gemeente Enschede op UT Twente

0
1543

In het kader van ‘modern samenwerken’ met de link naar de nieuwe participatiewet organiseerde de gemeente Enschede samen met het Werkplein een congres in boerderij Bosch op het terrein van de Universiteit Twente. Behalve een aantal sprekers over dit thema werden in het kader van Werkpakt door wethouder Patrick Welman een tiental ondernemers in het zonnetje gezet. Deze bedrijven hebben zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier onderscheiden door medewerkers met o.a. een beperking of een ‘rugzakje’ een extra kans te geven. Zo heurt ‘t.

De afsluitende sessie ging over voetballend ondernemen, en tja dat is altijd leuk om te mogen vertellen onder de rook van de Grolsch Veste…

naamloos3

IMG_20150827_192729naamloos2Afbeelding7DSC02695

DELEN
Vorig artikelVoor sponsoravond Vogido
Volgend artikelSportcafe vv Peeske met Gert en Eric
"Je klanten écht centraal stellen en je collega's serieus nemen is topsport, lijkt moeilijk maar met m'n SaS-model, een Stadion Als Spiegel, is het simpel en doeltreffend. Mijn visie over teambuilding en klantgerichtheid zitten in dit model. Door anders te denken en te handelen dan gebruikelijk zijn niet alleen mijn collega's en klanten van Food Connect Maaltijdservice (www.uwmaaltijd.nl) hierover enthousiast, ook extern blijkt het andere leidinggevenden en managementteams op een nieuw gewenst spoor te zetten.