In PSV-stadion Eindhoven voor symposium MSD Animal Health

0
6361

Voor klanten en relaties van MSD-Animal Health een gastoptreden ‘Voetballend Ondernemen’ verzorgd als afsluitend onderdeel van haar relatiedag. En wel in de VIP-ruimte van het PSV-stadion in Eindhoven. Gezien de enthousiaste reacties van de aanwezige ondernemers een schot in de roos, en de entourage is natuurlijk perfect: PSV beschikt over een fantastische businessruimte !

 

MSD Animal Health Nederland ontwikkelt en produceert hoogwaardige diergeneesmiddelen voor de Nederlandse markt ter verbetering van de gezondheid en het welzijn van een breed scala gezelschaps- en landbouwhuisdieren. IMG-20130325-WA0000

DELEN
Vorig artikelAls forumlid op congres van Ministerie van Sociale Zaken
Volgend artikelOp VKC-symposium met o.a. Henk Bleker
"Je klanten écht centraal stellen en je collega's serieus nemen is topsport, lijkt moeilijk maar met m'n SaS-model, een Stadion Als Spiegel, is het simpel en doeltreffend. Mijn visie over teambuilding en klantgerichtheid zitten in dit model. Door anders te denken en te handelen dan gebruikelijk zijn niet alleen mijn collega's en klanten van Food Connect Maaltijdservice (www.uwmaaltijd.nl) hierover enthousiast, ook extern blijkt het andere leidinggevenden en managementteams op een nieuw gewenst spoor te zetten.