Op ‘de hei-dag’ voor de Odin Groep

0
2265

imagesPLE91CIZ

De Odin Groep uit Hengelo is met 4 gespecialiseerde bedrijven een van de grootste en meest veelzijdige IT-organisaties van Oost Nederland. Toen ik benaderd werd om als afsluiting van een sportieve teamdag van de 30 managers en directie van de Odin Groep m’n verhaal te komen vertellen, wist ik zo 1,2,3, ook niet wie of wat Odin was. Toen ik als antwoord kreeg: dat zijn de bedrijven van Hans Lesscher die gevestigd zijn in het pand van de voormalige Expo-hal, tja, toen wist ik het natuurlijk. Wie kent het in ’t oog springende pand niet en wie kent niet het onvoorstelbare succesverhaal van Hans Lesscher?

2014-06-06-15_06_59Het was een mooie avond op ‘Erve Beverborg’ in Beuningen waar de teamdag georganiseerd was, gezellig op z’n Twents, met een enthousiaste no-nonsense mentaliteit bij Hans en z’n team. Petje af voor zo’n visie en ondernemerschap. Al 320 medewerkers en volgens mij zijn ze nog lang niet uitgegroeid.

Helemaal bijzonder voor mij was dat één van de bedrijven, Heutink ICT, m’n visie en Sas-model al hadden uitgewerkt voor hun eigen collega’s. Tof!

Sas_Heutink

DELEN
Vorig artikelBusinessclub sv Grol scoort met Fluitend Ondernemen
Volgend artikelMet SWB bij FC Twente
"Je klanten écht centraal stellen en je collega's serieus nemen is topsport, lijkt moeilijk maar met m'n SaS-model, een Stadion Als Spiegel, is het simpel en doeltreffend. Mijn visie over teambuilding en klantgerichtheid zitten in dit model. Door anders te denken en te handelen dan gebruikelijk zijn niet alleen mijn collega's en klanten van Food Connect Maaltijdservice (www.uwmaaltijd.nl) hierover enthousiast, ook extern blijkt het andere leidinggevenden en managementteams op een nieuw gewenst spoor te zetten.