Gastspreker bij diploma-uitreiking Scolea

0
3993

Diploma uitreiking Scolea groep 09-2012

Woensdag 9 oktober jl. was het tijd voor de diploma uitreiking voor groep 09-2012 van de opleiding arbeidsdeskundige.

De diploma-uitreiking werd geopend door Hans Lankhaar, directeur van Scolea, die de geslaagden, aanhang en genodigden op eigen wijze inzicht verschafte in de laatste ontwikkelingen in de beroepsgroep. De volgende spreker was Benno Schildkamp. Vol humor en overtuiging laat hij de overeenkomsten zien tussen een organisatiemodel en voetbal. “Je klanten echt centraal stellen en je collega’s serieus nemen is topsport”, is zijn visie.

Het formele gedeelte werd afgesloten met het ondertekenen en overhandigen van de diploma’s, waarna de geslaagden, aanhang en genodigden uit werden genodigd voor een uitstekend verzorgd buffet. Er werd nog lang met elkaar gesproken over de opleiding en de plannen voor de toekomst.

Wij wensen alle geslaagden heel veel succes en hopen ze nog vaak te spreken of te zien bij een na- of bijscholing.

DELEN
Vorig artikelOp congres FMG Heracles Stadion
Volgend artikelAftrap relatiedag Altop
"Je klanten écht centraal stellen en je collega's serieus nemen is topsport, lijkt moeilijk maar met m'n SaS-model, een Stadion Als Spiegel, is het simpel en doeltreffend. Mijn visie over teambuilding en klantgerichtheid zitten in dit model. Door anders te denken en te handelen dan gebruikelijk zijn niet alleen mijn collega's en klanten van Food Connect Maaltijdservice (www.uwmaaltijd.nl) hierover enthousiast, ook extern blijkt het andere leidinggevenden en managementteams op een nieuw gewenst spoor te zetten.