Een ziekenhuis ook als stadion? Tuurlijk!

0
2520

naamloos2Een ingespeeld team, specialisten en allrounders, leiderschap, blindelings vertrouwen, empathie, inleven in supporters of meeleven met klanten. Best wel veel raakvlakken dus tussen een ziekenhuis en een voetbalstadion. Dat vond ook de Ziekenhuis Groep Twente, merkte ik bij haar nieuwjaars-kickoff 2016.

Over m’n Sas-model in een ziekenhuis met 100-tal aanwezigen mogen vertellen gaf een bijzonder gevoel. Te vaak om een andere reden zo’n gebouw van binnen kunnen bewonderen.

Nu op een gezellige avond op locatie Almelo voor Raad van Bestuur, medici en managers, evenals vorig jaar op locatie Hengelo voor medewerkers en managers Facilitair. Beide prachtig om te doen, zeker met al die leuke reacties.

Petje af trouwens voor alle medici, verzorgend- en verplegend personeel, goed om soms even bij stil staan. Niet raar, gebeurt op een voetbalveld ook wel eens…..

 

DELEN
Vorig artikelOok fluitend naar Drenthe
Volgend artikelFilmpje naar Graafschap Stadion Vijverberg
"Je klanten écht centraal stellen en je collega's serieus nemen is topsport, lijkt moeilijk maar met m'n SaS-model, een Stadion Als Spiegel, is het simpel en doeltreffend. Mijn visie over teambuilding en klantgerichtheid zitten in dit model. Door anders te denken en te handelen dan gebruikelijk zijn niet alleen mijn collega's en klanten van Food Connect Maaltijdservice (www.uwmaaltijd.nl) hierover enthousiast, ook extern blijkt het andere leidinggevenden en managementteams op een nieuw gewenst spoor te zetten.