Op ledendag Forum Group Modeketens met Eric Braamhaar

Op een zonovergoten avond in de jachthaven van Almere-Haven voor een erg leuke groep ondernemers van de Forum Group een duolezing ‘Fluitend Ondernemen’ verzorgd, met aansluitend een BBQ. Tja, er zijn minder leuke omstandigheden te bedenken…

De Forum Group is een zeer actieve en succesvolle mannenmodegroep in het midden & middenhoge segment. Het is in 1997 opgericht en bestaat nu uit 40 ondernemers met in totaal 50 vestigingspunten waaronder Koedijk Mode in Rijssen. De Forum Group opereert zelfstandig vanuit hun vestiging in Amsterdam. Het succesvolle private label Marco Manzini is een van de pijlers onder de Forum Group.

Verslag van de ledenvergadering :

Afgelopen maandag vond een zeer geslaagde ledendag plaats in restaurant Haddock in Almere.
De ledendag werd begonnen met ontvangst op het terras van de jachthaven waarna een uitgebreide lunch plaatsvond. Gelukkig kon deze op zo’n stralende dag op het terras genuttigd worden. Hierna werd begonnen met de ledenbijeenkomst.

Na een korte pauze zat iedereen klaar voor 2x drie kwartier Fluitend Ondernemen.
Op boeiende wijze wisten scheidsrechter Eric Braamhaar en ondernemer Benno Schildkamp (Food Connect) de zaal mee te nemen.
In hun verhaal waarin een voetbalstadion als spiegel (SAS model) voor het ondernemen diende.
Hun humor, anekdotes en videobeelden zorgden voor veel lachsalvo’s in de zaal. De wedstrijd was dan ook al weer afgelopen voordat we er erg in hadden.