De superboeren van Slingeland Dierenartsen

Voor Slingeland Dierenartsen heb ik de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor hun klanten en relaties mogen invullen. De zaal De Radstake in Heelweg zat goed vol met ongeveer 200 vee- en varkenshouders.

Voor ’t eerst een (voetbal)opstelling van alle betrokkenen van een boerderij gepresenteerd: FC Superboer. Gezien alle reacties is deze verrassende opstelling in goede aarde gevallen bij het sympathieke publiek. De Radstake is, al vanouds, een prachtplek in de Achterhoek halverwege de weg naar Hummelo en omgeving die we altijd rijden naar optredens van de popgroep Normaal.

Als je zoals ik, vanaf m’n 8e jaar al fanatiek Normaal-supporter bent, is het een hele eer op de planken te staan waar deze boerenrockers van de Achterhoekse (en Twentse) trots al menigmaal hebben opgetreden. Aangenaam verrast was ik dan ook, dat ik uit handen van Vera Veltkamp een gesigneerd shirt, cd en persoonlijke bedankkaart van Bennie Jolink heb mogen ontvangen.

Al met al een erg gezellige avond tot in de late uurtjes, waar ik met veel plezier op terugkijk. Met dank aan Slingeland Dierenartsen, De Radstake, Gert van der Heiden en in het bijzonder dierenarts Vera Veltkamp, de perfecte organisatrice van deze avond, en echte høker !