De hei-dag voor de Odin Groep

De Odin Groep uit Hengelo is met 4 gespecialiseerde bedrijven een van de grootste en meest veelzijdige IT-organisaties van Oost Nederland. Toen ik benaderd werd om als afsluiting van een sportieve teamdag van de 30 managers en directie van de Odin Groep m’n verhaal te komen vertellen, wist ik zo 1,2,3, ook niet wie of wat Odin was. Toen ik als antwoord kreeg: dat zijn de bedrijven van Hans Lesscher die gevestigd zijn in het pand van de voormalige Expo-hal, tja, toen wist ik het natuurlijk. Wie kent het in ’t oog springende pand niet en wie kent niet het onvoorstelbare succesverhaal van Hans Lesscher?

Het was een mooie avond op ‘Erve Beverborg’ in Beuningen waar de teamdag georganiseerd was, gezellig op z’n Twents, met een enthousiaste no-nonsense mentaliteit bij Hans en z’n team. Petje af voor zo’n visie en ondernemerschap. Al 320 medewerkers en volgens mij zijn ze nog lang niet uitgegroeid.

Helemaal bijzonder voor mij was dat één van de bedrijven, Heutink ICT, m’n visie en Sas-model al hadden uitgewerkt voor hun eigen collega’s. Tof!