VOETBALLEND ONDERNEMEN

Een vernieuwende en doeltreffende managementvisie

VOOR JONG EN OUD

Een boek met direct toepasbare tips

Dit veelverkochte boek, intussen al de 7e druk, beschrijft geen ingewikkelde management- of sporttheorieën, maar een praktische bundeling van anekdotes, praktijkervaringen en direct toepasbare tips uit en voor het dagelijks (bedrijfs)leven. Het is toegankelijk geschreven voor jong en oud. Simpel, gewoon normaal zoals het is, en misschien daarom wel bijzonder doeltreffend.

VOETBAL EN BEDRIJFSLEVEN

Een boek over de overeenkomsten

Het boek beschrijft het ontstaan en de toepassing van de vernieuwende en doeltreffende managementvisie ‘Het SaS-model’. De jarenlange bundeling van praktijkervaring in management- en directiefuncties heeft Benno Schildkamp gekoppeld aan voetbal, humor en een no-nonsense gedachte. Deze bijzondere manier van omgang met collega’s en teams met de klant als centraal middelpunt, blijkt een regelrechte eye-opener te zijn. Bij de vele gastlezingen die hij hierdoor geeft bij andere organisaties, businessclubs en congressen is de vraag naar naslagwerk ontstaan. Voor hem dé aanleiding om een boek hierover te schrijven.

“Achter iedere manager schuilt een mens, die in de praktijk door vallen en opstaan (op)gevoed en gevormd wordt.
Ik neem je in dit boek mee met echte praktijkvoorbeelden op ‘een rondje langs de velden’, met behaalde overwinningen, maar ook met de keiharde nederlagen in het bedrijfsleven. Deze anekdotes, met een lach en een traan, vormen de voedingsbodem voor het SaS-model, een Stadion Als Spiegel.”

‘Voetballend ondernemen’ is een aanrader voor iedereen die met collega’s, klanten of management te maken heeft, voor wie op een sportieve en duidelijke manier leiding willen geven, of voor geïnteresseerden die een kijkje achter de schermen willen nemen van de mens achter de manager.